Praktisk info 2021

Her finner du all informasjon du trenger å vite om løpet  lørdag 28. august 2021.


2020-06-07Startnummer og oppmøte

Oppmøte og henting av startnummer skjer ved start i Enebakk Startnummer kan hentes mellom kl 09.30 og 10.15.

Transport

Ingen buss-transport i år. Alle deltagere må komme seg til start på egenhånd. Det er ingen mulighet for parkering på Skøyen Gård, ved start.

Vi anbefaler at deltagerne ordner seg skyss til start. Det blir merket et drop-off punkt et stykke før Skøyen Gård, så vi unngår trafikk ned til gården.

Arrangøren organiserer transport av sekk fra start til mål for de som trenger dette. Vennligst merk sekken med navn. Dette gjøres på eget ansvar, Østmarka Trail Challenge tar ikke ansvar for sekkene.

Startområde

Starten går fra Skøyen Gård i Enebakk kl 10.30. Det er ikke mulighet for å fylle vann etc ved start. Alt løperne vil ta med seg i sekken må være ordnet før ankomst ved startområdet. 

Østmarka Trail Challenge er meget takknemlig ovenfor eier av Skøyen gård som lar oss ha starten på et slikt flott sted, og vi ønsker at grunneier ikke skal merke at vi har vært der, slik at alle tar med seg ut det de tok med seg inn.

Løpet

Det vil bli tatt hensyn til gjeldene smittevernsregler ved start. Dette vil det komme informasjon om nærmere løpsdagen.

Løpet er ca 37 km i et meget krevende terreng, så porsjoner ut kreftene fornuftig. Løypa er IKKE merket hele veien av arrangør, men følger blåmerka stier. Av denne grunn er det anbefalt å ha med kart/GPS/kompass

Det blir ikke GPS sporing av deltagerne i år. Vi vil registrere alle løperne ved passering Vangen.

Det er kun 1 matstasjon underveis, den er på Vangen etter ca 22 km. Her blir det servert boller, saft og vann. Av denne grunn er det et krav at deltagerne tar med seg vann pluss eventuelt mat. Det er mulig å fylle på vann ved Vangen. 

Det er påkrevet å ta med fulladet mobiltelefon i tilfelle det skulle skje noe underveis.

Merk at løypa frem til Vangen er skiltet mot Vangen, etter dette er det skiltet mot Skullerudstua. Så godt som alle skiltene i løypekryssene er merket med Flyktningeruta.

Max tid til Vangen er 4 timer.
De som ikke rekker sperrefristen må levere startnummer på Vangen.
Max tid til mål er 7 timer.