Praktisk info 2024

Her finner du all informasjon du trenger å vite om løpet  lørdag 24. august 2024.
Startnummer og oppmøte

Oppmøte og henting av startnummer på Sagstua ved Skulleruddumpa. Startnummer kan hentes mellom kl 08.00 og 08.45.

Transport

Det blir organisert busstransport fra Sagstua i Skulleruddumpa til start i Enebakk. Bussene går ca kl 09.00

Arrangøren organiserer transport av sekk fra start til mål for de som trenger dette. Vennligst merk sekken med navn. Dette gjøres på eget ansvar, Østmarka Trail Challenge tar ikke ansvar for sekkene.

Startområde

Starten går fra Skøyen Gård i Enebakk kl 10.30. Det er ikke mulighet for å fylle vann etc ved start. Alt løperne vil ta med seg i sekken må være ordnet før ankomst ved startområdet. 

Østmarka Trail Challenge er meget takknemlig ovenfor eier av Skøyen gård som lar oss ha starten på et slikt flott sted, og vi ønsker at grunneier ikke skal merke at vi har vært der, slik at alle tar med seg ut det de tok med seg inn.

Løpet

Løpet er ca 37 km i et meget krevende terreng, så porsjoner ut kreftene fornuftig. Løypa er IKKE merket hele veien av arrangør, men følger blåmerka stier. Av denne grunn er det anbefalt å ha med kart/GPS/kompass

Det er kun 1 matstasjon underveis, den er på Vangen etter ca 22 km. Her blir det servert boller, saft og vann. Av denne grunn er det et krav at deltagerne tar med seg vann pluss eventuelt mat. Det er mulig å fylle på vann ved Vangen. 

Det er påkrevet å ta med fulladet mobiltelefon i tilfelle det skulle skje noe underveis.

Merk at løypa frem til Vangen er skiltet mot Vangen, etter dette er det skiltet mot Skullerudstua. Så godt som alle skiltene i løypekryssene er merket med Flyktningeruta.

Max tid til Vangen er 4 timer.
De som ikke rekker sperrefristen må levere tracker og startnummer på Vangen.
Max tid til mål er 7 timer.