Praktisk Info

Her finner du all informasjon du trenger å vite om løpet  29. august 2020.


2015-01-12Startnummer og oppmøte

Oppmøte og henting av startnummer skjer på Sagstua i Skulleruddumpa (kart). Startnummer kan hentes mellom kl 08.15 og 09.00.

Transport

Det er leid inn buss for å frakte deltakerne til start. Bussturen tar ca 45 minutter og går fra Sagstua 08.40, 08.50 og 09.00. Det er  gode transportmuligheter hit med både buss og bane fra sentrum. Buss nr 70, 76 og 79, T-bane linje 3 til Skullerud. Vi oppfordrer til å parkere ved Skullerudstua for de som kjører egen bil, da det er noe begrenset plass i Skulleruddumpa (hvis alle kommer med bil).   Ved Sagstua er det toalett (ikke garderobe). For de deltagere som bor i Enebakk-området, legger vi til rette for å hentes ved Våg, på Tangen Bru holdeplass. Gi i så fall beskjed!

Arrangøren organiserer transport av sekk fra start til mål for de som trenger dette. Vennligst merk sekken med navn. Dette gjøres på eget ansvar, Østmarka Trail Challenge tar ikke ansvar for sekkene.

Startområde

Starten går fra Skøyen Gård i Enebakk kl 10.30. Det er ikke mulighet for å fylle vann etc ved start. Alt løperne vil ta med seg i sekken må være ordnet før ankomst ved startområdet.  Det er leid inn mobile toaletter for de med nervøs blære før start.

Østmarka Trail Challenge er meget takknemlig ovenfor eier av Skøyen gård som lar oss ha starten på et slikt flott sted, og vi ønsker at grunneier ikke skal merke at vi har vært der, slik at alle tar med seg ut det de tok med seg inn.

For deltakere som bor på Enebakksiden av Østmarka og ønsker å komme seg til start selv, merk at det er IKKE MULIGHET for å parkere bil ved start. Se avsnitt om transport fra Våg for Enebakk-boere.

Løpet

Løpet er ca 37 km i et meget krevende terreng, så porsjoner ut kreftene fornuftig. Løypa er IKKE merket hele veien av arrangør, men følger blåmerka stier. Vi har forsøkt å merke de stedene hvor det kan oppstå tvil om retningen underveis. Av denne grunn er det tilrådelig å ha med kart over Østmarka. Selv om det vil merkes noe, er det mulig å løpe feil dersom man ikke følger med.

Det er GPS sporing av deltagerne. Dette er grunnet at vi ønsker å ha kontroll på hvor løperne er til enhver tid om noe skulle  inntreffe. Dette innebærer også at familie og venner kan følge deltagerne live på nett og se når det nærmer seg målgang.

Det er kun 1 matstasjon underveis, den er på Vangen etter ca 22 km. Her blir det servert boller, saft og vann. Av denne grunn er det et krav at deltagerne tar med seg vann pluss eventuelt mat. Det er mulig å fylle på vann ved Vangen. 

Det er påkrevet å ta med fulladet mobiltelefon i tilfelle det skulle skje noe underveis.

Merk at løypa frem til Vangen er skiltet mot Vangen, etter dette er det skiltet mot Skullerudstua. Så godt som alle skiltene i løypekryssene er merket med  Flyktningeruta.

Vi tilbyr servering etter målgang ved Sagstua.

Sperretider